divendres, 1 d’abril del 2016

CANVIS EN LA DIRECCIÓ DE MEMORIAL DEMOCRÀTIC


Memorial Democràtic, que és la institució de la Generalitat de Catalunya que vetlla pel foment i recuperació de la memòria democràtica, estrena nou director.
Plàcid Garcia-Planas serà a partir d'ara l'encarregat de dirigir aquest departament. Redactor en cap de la secció internacional del diari la Vanguardia té un ampli recorregut dins l'àmbit del periodisme, doncs ha cobert les dues guerres del golf Pèrsic entre d'altres conflictes bèl·lics com les guerres de Iugoslàvia, Afganistan o Líbia, Plàcid Garcia-Planas va ser també “premi Godó de Reporterisme, 2010”.
Des d'aquest blog li desitgem molta sort en aquesta nova etapa que ara enceta i esperem que la seva sigui una gestió que doni una bona empenta a la recuperació de la memòria democràtica d'aquest país, ajudant a dignificar a tots aquells que van ser els grans oblidats de la història.

1 comentari:

  1. Apreciats Srs./es. del memorial democratic del Bergueda, estic intentan possar-me en contacte amb vostes, i a la pag. principal ni tan siquiera i es l´adreça, sisplau em podrien ajudar ???

    ResponElimina